ВИДЕО: ГЕЙ ИРЛАНДЦИ СПЕЧЕЛИХА СЪРЦАТА НА АДЕЛ, ЕЛЪН И ЦЕЛИЯ СВЯТ

За ирландците Глен Мърфи и Ронан Сколард нищо не е същото откакто публикуваха в YoutTube и Facebook свое импровизирано изпълнение, съчетаващо няколко песни на Адел. Досега видеото е било гледано над 10 милиона пъти, съобщи сайтът NewNowNext.

Интересна подробност е, че текстът в тяхната версия е леко променен и вместо „тя“, двамата пеят „той“.

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 
[tube]https://www.youtube.com/watch?v=T5w3W-sKRBQ[/tube]

За три дни видеото стана такава сензация, че привлече вниманието на самата звезда. По-рано този месец, по време на свой концерт в Дъблин, Адел шокира двамата гей мъже като изненадващо ги покани да изпеят своя музикален колаж. Очаквано, публиката пощуря.

„Не можете да качите такова видео онлайн, докато аз съм в Дъблин, и да не очаквате да ви поканя на сцената,“ им каза тя, докато се подготвяха да пеят пред 15 000 души.

[tube]https://www.youtube.com/watch?v=5RBcIPuKDUc[/tube]

А тази седмица двамата получиха още една звездна покана – американската гей тв водеща Елън Дедженерис ги покани да участват в нейното шоу. Очакваме епизода с нетърпение!

adele-irish-gay-men-concert-ellen

И накрая, още една любопитна подробност. Миналата година Ронан Сколард, който е начинаещ композитор, е бил гост на Българското национално радио в София, заедно с колегите си от магистърски курс по Композиране за кино и визуални медии. Интервю по повода можете да видите по-долу:

[tube]https://www.youtube.com/watch?v=p_SPyc2kkYo[/tube]