БИВШ ТВ ВОДЕЩ СЕ ПОДВИЗАВА В ГЕЙ ПОРНО

Бивш телевизионен водещ, работил в Fox, NBC и CBS, сменил професията си с тази на гей порно звезда и ескорт. Разкритието е на порно блога Titan Men, който съобщи, че бившият гладко обръснат новинар Джим Уолкър сега се подвизава в порно индустрията под името Dallas Steele.

Уолкър решил да се посвети на порното на 44-годишна възраст, след като работодателят му му казал, че е „непривлекателен“ за зрителите. Медийният бос се обосновал с резултати от допитване.

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

„Към това добавете изключителният натиск от дневните рейтинги, които застрашават работата ти всеки ден. Телевизионните новини във вида, в който ги познаваме, умират. Традиционният модел се опитва да раздели финансов пай, който се е свил с 75% само през последните 15 години.“

В отговор на подхвърлянията, че е в изпаднал в криза на средната възраст, Уолкър казва, че му е „мъчно“ за недоброжелателите си. „Явно в някакъв момент са решили, че съществуват ограничения на това какво можеш да бъдеш и какво можеш да правиш след като навършиш 40.“

Бившият новинар взима работата си много насериозно, като наскоро се сдобил със силиконови подплънки в дупето, платени от клиент.

Надареният мъж казва, че не съжалява за избора си: „Във всеки един аспект съм по-успял отколкото бях преди.“