БЕЛЬО ЗА БОГОВЕ ОТ MODUS VIVENDI

Още от незапомнени времена, Гърция и древна Елада се свързват с легенди за войни, любов, изневери и кървави отмъщения. Световноизвестният гръцки дизайнер Christos Bibitsos пресъздава този ”начин на живот” в колекциите си мъжко бельо, чиито дизайн е заимстван от предполагаемото облекло на древногръцките богове.

Колекциите на Modus определено се отличават със собствен стил и характер. Дали ще са боксери с цип в предната част, ретро слипове, приличащи на голям памперс или широки двуцветни слипове с падаща предница, гърците са се потрудили да предложат оригиналност и високо качество на продуктите си. Марката присъства на гръцкия пазар от 1989 година, като вече се е превърнала в най-разпознаваемият производител на мъжко бельо в Гърция.

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

В България бельото и банските на Modus Vivendi се предлагат от онлайн магазина www.queerwear.net – “не казвайте на мама”. Там ще намерите снежнобял боксер-препаска Юлий Цезар вдъхновена от облеклото на римските легионери или дубайско бял бански с цип, който гарантирано ще бъде новият хит по европейските плажове през идващото лято. С едно дръпване на ципа, банските се свличат на земята и могат бързо да ви освободят от присъствието си, точно когато това е необходимо.

Гърците са известни любители на хубавия живот и ценители на естествената мъжка красота. Тези национални качества, заедно със свободолюбивия им дух, са провокирали Cristos Bibitos при създаването на тази толкова „различна” марка бельо.