БЕЛЬО ЗА БОГОВЕ ОТ MODUS VIVENDI

 
Sofia Pride 2023
 

Още от незапомнени времена, Гърция и древна Елада се свързват с легенди за войни, любов, изневери и кървави отмъщения. Световноизвестният гръцки дизайнер Christos Bibitsos пресъздава този ”начин на живот” в колекциите си мъжко бельо, чиито дизайн е заимстван от предполагаемото облекло на древногръцките богове.

Колекциите на Modus определено се отличават със собствен стил и характер. Дали ще са боксери с цип в предната част, ретро слипове, приличащи на голям памперс или широки двуцветни слипове с падаща предница, гърците са се потрудили да предложат оригиналност и високо качество на продуктите си. Марката присъства на гръцкия пазар от 1989 година, като вече се е превърнала в най-разпознаваемият производител на мъжко бельо в Гърция.

В България бельото и банските на Modus Vivendi се предлагат от онлайн магазина www.queerwear.net – “не казвайте на мама”. Там ще намерите снежнобял боксер-препаска Юлий Цезар вдъхновена от облеклото на римските легионери или дубайско бял бански с цип, който гарантирано ще бъде новият хит по европейските плажове през идващото лято. С едно дръпване на ципа, банските се свличат на земята и могат бързо да ви освободят от присъствието си, точно когато това е необходимо.

Гърците са известни любители на хубавия живот и ценители на естествената мъжка красота. Тези национални качества, заедно със свободолюбивия им дух, са провокирали Cristos Bibitos при създаването на тази толкова „различна” марка бельо.

Хареса ли ви статията?

My Cart Close (×)

Твоята количка е празна
Към магазина