БЕЛАРУСЕЦ ИСКА ДА ПЕЕ НА ЕВРОВИЗИЯ ГОЛ И С ДИВ ВЪЛК

Песенният конкурс Евровизия е известен с триковете, до които участниците прибягват, за да спечелят гласове. Но тази година, един изпълнител има толкова амбициозен план, че е нужна промяна в правилата на шоуто.

Беларуският певец Айван (Александър Иванов) се надява да спечели конкурса с драматичното си изпълнение на „Help You Fly“. За целта, той иска да пее чисто гол и в компанията на пет живи вълка.

 
L’N’Q: House & Disco
 

Иван споделя: „Несъмнено е велико преживяване, защото никога досега не съм пял на сцена в рождения ми костюм и с диви животни. Искаме да правим изкуство, не порно.“

Help-You-Fly-Ivan-Eurovision-Belarus-1

Правилата на Евровизия обаче, могат да се окажат сериозен проблем.

Според официалните правила за 2016, „всяко изпълнение може да се състои от най-много шест човека на сцената. Не се допускат живи животни на сцената.“

Няма правила за голота, въпреки, че се споменава следното: „Текстовете и/или изпълненията на песните не трябва да накърняват репутацията на шоуто“ или организаторите му.

Айван вече засне официалния клип към песента с жив вълк на име Шакира. „Първите репетиции бяха страшнички, но станахме приятели,“ каза изпълнителят. Премиерата на видеото тепърва предстои, но по-долу можете да видите изпълнение на сцена.

[tube]https://www.youtube.com/watch?v=-13I_VF5d4k[/tube]