Барселона предлага незабравим Великден с най-горещите гей партита в Европа

За много фенове на гей фестивалите лятото означава грандиозни партита. През последните четири години обаче, пролетта има свое собствено име: Matinée Easter Weekend. Събитието е създадено специално за онези, които не искат да чакат до лятото, за да се наслаждават на слънцето, плажа и най-добрите партита и диджеи в Барселона.

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

И тази година Matinée Group е подготвила внушителни продукции, култови имена в денс музиката, танцьори с изваяни тела и публика, идваща от цял свят. Всичко това е събрано в четирите дни между 29 март и 1 април.

Ще има събития за всеки вкус и профил: началото ще бъде поставено с Brutus – най-новото парти за мечоци и почитатели на кожените аксесоари. В петък ще се завърне всеизвестното WE Party, а загадъчното Sodoma ще бъде върховата точка на съботната програма. Закриващото парти ще бъде израелската сензация Forever Tel Aviv. Цялата програма можете да намерите тук.

Цените на билетите варират от 20 до 40 евро на ден, а специална карта дава пълен достъп до всички събития срещу 90 евро. За повече информация и билети можете да посетите сайта на фестивала, www.matineeeaster.net.