БАНСКИТЕ ЗА ЛЯТО 2016 ЩЕ ОТКАЖАТ НУДИСТИТЕ ОТ НУДИЗМА

Най-популярните испански марки за мъжко бельо и бански вече представиха новите си колекции за идното лято. От сърцето на Каталуня право в София пристигат новите модели бански, с които ще си печем хубавите дупета и това лято. Е, поне някои от нас.

Пролетта вече дойде, лятото е само на една крачка, а с него и жарките слънчеви дни, приятните емоции и плажните свалки. Повечето от нас, както всяка година по това време, вече сме се амбицирали и леем кофи с пот по балатума на кварталния фитнес, за да сме готини на плажа и да респектираме околните с мускули и стегнати тела. Но това не е достатъчно. Ако и това лято сте със старите бански на снимките от фейсбук има голяма вероятност да станете за присмех на колегите в офиса. За това разгледайте новата колекция луксозни бански на марките ADDICTED и ES Collection, които могат да бъдат поръчани до 10-ти април във всички възможни размери от S до XXL в онлайн магазина www.queerwear.net.

 
L’N’Q: House & Disco
 

queerwear.net

Това са две от най-престижните испански марки специализирани в производството на мъжко бельо, бански и спортни облекла за мъже. Всичко започва през 2006 година, когато към една малка но стара каталунска фабрика за дрехи, се присъединява младият, но много амбициозен дизайнер Eduardo Suñer . Той преобразява стария семеен бизнес и прави от фирмата истински флагман на мъжката мода, само за по-малко от десет години. Suñer тогава е само на 24 години, а днес той е един от съсобствениците и главен изпълнителен директор. Докато в края на миналия век всички големи марки направо полудяха и започнаха масово да вкарват евтина продукция от Китай и Тайланд и да правят купища пари от евтина и ниско качествена стока , Suñer прави точно обратното. Той възстановява местното производство и залага на качеството и неповторимия дизайн. Днес мъжките бански и бельо на марките ES Collection и ADDICTED все още се произвеждат само в две фабрики, едната в Барселона, а другата в Португалия.Нищо от марките не се произвежда в Азия.

Истински хит в последните години, те успяват да привлекат много от известните личности в Испания за свои клиенти. Такива са известния красавец и бивш футболист на Athletic Bilbao и Sevilla, Aitor Ocio който беше заснет по бански ES на един от популярните плажове на Малага. Определян, като един от секс символите на Испания и мъжът с най-хубаво тяло сред звездите, Ocio е честа жертва на жълтите вестници. Подобен е и случаят с известния поп изпълнител David Bisbal, който не еднократно беше засичан по плажовете на Palma de Mallorca миналото лято, докато прекарваше почивката си там. И всички розови телевизионни предавания, цяло лято коментираха стегнатото му дупе обуто с бански на каталунската марка.

queerwear.net-1

И тази година благодарение на нашите приятели от queerwear.net ще можем да се насладим на голямо разнообразие от модели, материи и ярки контрастни цветове. Тази година са много търсени банските с подплънка, които по един дискретен начин правят мъжкия пакет по обемен и привлекателен. Подплънките могат да бъдат и с тематичен релеф, за по-голям ефект, като някои от тях могат да бъдат сваляни и всички могат да бъдат мокрени и прани. Освен за пакета се предлагат и подплънки за дупето – с тях мъжете вече ще имат по-голямо самочувствие и по-атлетичен вид без да се налага да се потят в кварталния фитнес.

Източник: www.queerwear.net