АРТИСТ ЩЕ ПРАВИ СЕКС С РАЗЛИЧЕН МЪЖ ВСЕКИ ДЕН ЗА ЕДНА ГОДИНА

Миша Бадасян е 26-годишен гей, който се чувства самотен и непълноценен от сексуалните забивки в приложения като Grindr и сайтове за запознанстваa като GayRomeo. От този месец базираният в Берлин пърформанс артист  ще прави секс с различен мъж всеки ден в продължение на година. Творбата му, озаглавена „Запази датата”, ще изследва усещането за празнота, така широко разпространено в днешната култура на бързи свалки, особено за гей мъжете.

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

Бадасян ще използва сайтове и апликации за запознанства, за да се среща с нов непознат всеки ден и ще анализира какво се случва след анонимния секс, фокусирайки се върху съвременния феномен да бъдеш с толкова много хора, физически и сексуално, и независимо от това да се чувстваш самотен. Бадасян приема възможността, че може и да не успее да намери партньор за всеки ден, но е решен да направи всичко възможно. Той също така се надява да събере 365 обекта от всички мъже, като сувенир от сексуалния партньор.

„По принцип няма да споделям на срещите си за този проект,” коментира руснакът. „Как ще се почувствате, ако ви кажа, че съм спал с вас заради арт проект? На хората няма да им се хареса. Всъщност, това е ужасно.”