Арми Хамър и Тимъти Каламет разчупили леда с няколкоминутна целувка преди снимките на „Призови ме с твоето име“

Арми Хамър и Тимъти Каламет наскоро гостуваха в ‘’The Ellen Show’’, за да говорят за предизвикателствата и постиженията по време на снимките на „Призови ме с твоето име“. Дедженеръс обилно ги похвали, казвайки, че това е любимия й филм за изминаващата година, и разпита двамата актьори за преживяванията им на снимачната площадка.

Хамър сподели, че още в първия ден режисьора Лука Гуаданино им заповядал да изберат случайна страница от сценария и да изиграят тази сцена. Съдбата решила първата им обща сцена да е такава, в която героите им се целуват страстно и продължително.

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

„Гуаданино извика ‘Начало!’ и не се шегуваше,“ спомня си Арми Хамър. „Ние започнахме да се целуваме и се целуваме, и се целуваме, но никой не казва стоп. Внезапно спряхме и видяхме, че Лука си бе тръгнал и ни бе оставил да се въргаляме в тревата. Така разчупихме леда“.

Каламет добави, че осъзнал как хората понякога се порязват на брадите на партньорите, когато се целуват. „Това наистина се случва!“ възкликна той. „О, да“, отговори женената водеща. „Вече не ми случва, но преди ми се е случвало.“