Арестуваха мъж, подмамвал хетеро мъже в гей порно сцени

„Baiting“, или подмамване, е цял порно жанр, в който уж хетеро мъже правят секс с други мъже без да го осъзнават. В повечето случаи обаче, подмамените мъже са порно актьори и са гей, би или гей срещу заплащане.

Оказва се, че не винаги.

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

Миналата седмица 33-годишният Bryan Deneumostier бе арестуван за това, че е връзвал очите на мъже и ги е подмамвал да участват в гей порно без тяхното съгласие. Срещу него са повдигнати пет обвинения, свързани с порно сайта StraightBoyz.

Описанието на StraightBoyz е подобно на това на популярния сайт Bait Bus, в който са публикувани видеа с мъже със завързани очи, на които им е обещано, че ще получат свирка от жена. Когато превръзката бива свалена от очите им, мъжете изиграват гняв или объркване, но се съгласяват да правят анален секс срещу пари.

За разлика от клиповете на Bait Bus, които са по сценарий, Deneumostier лъжел мъжете. В интернет той се представял за отегчена домакиня, която търси секс тръпка. Когато жертвите му пристигали в дома му, те си слагали превръзка или плътни потъмнени очила, били връзвани за стол и на ушите им били слагани слушалки. Снимките на сцените започвали в този момент и приключвали след изпразването на мъжете.

Според вестник „Miami Herald“, много от жертвите работели в близка военновъздушна база.

След като публикувал над 600 клипа, сайтът StraightBoyz вече не е достъпен.