АКТЬОРЪТ ЧАРЛИ КАРВЪР СЕ РАЗКРИ КАТО „ГОРД ГЕЙ МЪЖ“

Красавецът, когото познаваме от сериалите „Отчаяни съпруги“ и „Teen Wolf“, разкри хомосексуалността си в поредица от публикации в Instagram.

„Сега съм убеден, че изключвайки тази част от себе си от публичния ми образ, аз допринасям за възпроизвеждането на страданието, страха и срама, тегнещи над толкова много хора по света. Със своето мълчание аз потвърждавам твоето решение, че да си гей е противопоказно за професионална кариера в изкуствата“, пише Карвър. „Затова нека бъде отбелязано в протокола – определям се като гей. Необходимо ли е това? Като млад мъж аз имах нужда от млад мъж в Холивуд, който да го заяви. Дължа преди всичко на себе си да бъда онзи, от когото имах нужда, когато бях по-млад.“

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

27-годишният актьор споделя за процеса на разкриване, както и за предишния си страх от потенциални отрицателни последствия от новината. Карвър пише, че сега е убеден, че стоенето в килера е част от миналото.

„Нещата в този бизнес са се променили и продължават да се променят. Слава Богу. Знам това, заради всички онези смели мъже и жени, които са се разкрили или никога не са били „вътре“, добавя той.

Можете да прочетете пълния текст на пространното му разкритие (на английски) тук.