АКТРИСИ ОТ ‘ОРАНЖЕВОТО Е НОВОТО ЧЕРНО’ СЕ ОЖЕНИХА

Звездите от „Оранжевото е новото черно“ Lauren Morelli и Samira Wiley се ожениха на малка церемония в присъствието на семействата си и близки приятели. Родителите на Wiley, които са пастори в баптистка църква във Вашингтон, извършиха бракосъчетанието.

Темата на сватбата бе конфети, а песента, с която двойката стигна до олтара, бе „This is How We Do It“ на Montell Jordan. Morelli сподели красив кадър от събитието, което се състоя в събота в Палм Спрингс, Калифорния.

 
L’N’Q: House & Disco
 

Wifey for Lifey.

A post shared by Lauren Morelli (@lomorelli) on

Двете жени се влюбили на снимачната площадка на хитовия сериал, след като Morelli осъзнала, че е хомосексуална само дни преди да се присъедини към шоуто. По-късно тя разказа за “ужасяващия” паралел между главната героиня Пайпър и самата нея. “Осъзнах, че съм гей през есента на 2012, в един от първите ми дни на снимачната площадка,” написа тя в есе за PolicyMic.

“Не беше едно голямо нещо, а сбора от множество малки подробности: колко неловко се чувствах около групи лесбийки, или как се смятах за “не много сексуален човек”. Сега съм открита пред семейството, приятелите и повечето ми колеги в сериала (а сега и пред вас, скъпи читатели),” добавя тя.

Yes.

A post shared by Samira Wiley (@whododatlikedat) on