АКТРИСА ОТ ‘ОРАНЖЕВОТО Е НОВОТО ЧЕРНО’ СЕ СГОДИ ЗА ПРИЯТЕЛКАТА СИ

Звездата от „Оранжевото е новото черно“ Самира Уайли зарадваха феновете на хитовия сериал на Netflix с новината за своя годеж със сценаристката Лоурен Морели.

Уайли, която играе обичаната Поуси Уошингтън, публикува в Instagram снимка на двойката. Публикацията включва бляскав пръстен и думата „Да“.

 
L’N’Q: House & Disco
 

Yes.

A photo posted by Samira Wiley (@whododatlikedat) on

Двете жени се влюбили на снимачната площадка на сериала, след като Морели осъзнала, че е хомосексуална само дни преди да се присъедини към шоуто. По-късно тя разказа за „ужасяващия“ паралел между главната героиня Пайпър и самата нея. „Осъзнах, че съм гей през есента на 2012, в един от първите ми дни на снимачната площадка,“ написа тя в есе за PolicyMic.

„Не беше едно голямо нещо, а сбора от множество малки подробности: колко неловко се чувствах около групи лесбийки, или как се смятах за „не много сексуален човек“. Сега съм открита пред семейството, приятелите и повечето ми колеги в сериала (а сега и пред вас, скъпи читатели),“ добавя тя.

„Оранжевото е новото черно“ продължава да бъде популярен сред феновете и критиците и е спечелил безброй награди от премиерата си през 2013. Наскоро Netflix поръча три нови сезона.