АКТРИСАТА ELLEN PAGE ОБЯВИ, ЧЕ Е ГЕЙ

 
Sofia Pride 2023
 

Актрисата Ellen Page, позната от филмите „Джуно“ и „Генезис“, обяви, че е гей, по време на дълбоко лична реч, изнесена на конференция за благосъстоянието на ЛГБТ младежта – Time to THRIVE, в Лас Вегас, САЩ. „Аз съм тук днес, защото съм гей,“ сподели през публиката 26-годишната Page.

„И може би, защото мога да променя нещо. Да помогна на другите да имат по-лесно и изпълнено с повече надежда време. Независимо за мен самата, аз чувствам лично задължение и обществена отговорност.“ Номинирата през 2008 от списание Time в списъка на 100-те най-влиятелни хора в света Page, допълва: „Странно е, защото аз съм тук пред вас, актриса, представляваща, поне в известен смисъл, индустрия, която поставя премазващи стандарти върху всички нас. Не само върху младите хора, но върху всички. Стандарти за красота. За добър живот. За успех. Стандарти, които за съжаление признавам, са повлияли и върху мен.“

Актрисата от канадски произход добавя: „Правя това и егоистично, защото се изморих да се крия и се изморих да лъжа от бездействие. Страдах години, защото се страхувах да бъда открита. Моят дух страдаше, моето психическо здраве и моите отношения и връзки. И стоя днес, тук, с всички вас от другата страна на болката. Да, млада съм, но научих, че любовта, нейната красота, радостта от нея, и дори болката от нея, е най-невероятният дар да дадеш и получиш като човешко същество.“ Браво, Ellen!

 

Хареса ли ви статията?

My Cart Close (×)

Твоята количка е празна
Към магазина