АДЕЛ СЕ ЗАВРЪЩА С НОВ АЛБУМ “25”

 
BHK Banner
 

Само няколко дни, след като изненада всички с тийзър от новото си парче, мулти-платинената изпълнителка Адел потвърди и издаването на своя трети албум – “25” чрез съобщение в своя twitter профил днес.

“Последният ми албум беше албум на раздялата, а ако трябва да сложа етикет на предстоящия бих го нарекла албум на сдобряването. Сдобрявам се със себе си, с изгубеното време, с всичко, което направих или никога не направих. Но нямам време да се вкопчвам в трохите от миналото, както правех преди. Каквото е сторено е сторено”, са част от думите на певицата.

Почитателите на Адел от 4 години чакат любимката им да се завърне на музикалната сцена с нов проект. Според последните предположения дългоочакваният й албум ще излезе в края на ноември. По него са работили Pharrell Williams, Danger Mouse и Ryan Tedder от One Republic.

С предишния си албум “21” от 2011 г. Адел спечели шест награди “Грами”. През 2012 г. певицата беше удостоена с “Оскар” в категорията песен към филм за тематичното парче “Skyfall” към лентата “007: Координати Скайфол” от поредицата за Джеймс Бонд.

Хареса ли ви статията?