АДЕЛ СЕ ЗАВРЪЩА С НОВ АЛБУМ „25“

Само няколко дни, след като изненада всички с тийзър от новото си парче, мулти-платинената изпълнителка Адел потвърди и издаването на своя трети албум – „25“ чрез съобщение в своя twitter профил днес.

„Последният ми албум беше албум на раздялата, а ако трябва да сложа етикет на предстоящия бих го нарекла албум на сдобряването. Сдобрявам се със себе си, с изгубеното време, с всичко, което направих или никога не направих. Но нямам време да се вкопчвам в трохите от миналото, както правех преди. Каквото е сторено е сторено“, са част от думите на певицата.

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

Почитателите на Адел от 4 години чакат любимката им да се завърне на музикалната сцена с нов проект. Според последните предположения дългоочакваният й албум ще излезе в края на ноември. По него са работили Pharrell Williams, Danger Mouse и Ryan Tedder от One Republic.

С предишния си албум „21“ от 2011 г. Адел спечели шест награди „Грами“. През 2012 г. певицата беше удостоена с „Оскар“ в категорията песен към филм за тематичното парче „Skyfall“ към лентата „007: Координати Скайфол“ от поредицата за Джеймс Бонд.