Адам Рипън потвърди, че олимпийското село в Пьончанг е било секс лагер

През последните няколко седмици олимпийският бронзов медалист Адам Рипън стана известен със своята откровеност. Изкусният фигурист влезе в новините с критиките си към американския вицепрезидент и екстравагантното облекло, с което се появи на Оскарите.

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

Сега Рипън отиде една крачка по-напред и реши да разкаже за сексуалните страсти по време на зимната Олимпиада в Южна Корея.

На въпрос „Наистина ли олимпийското село е секс епицентър на Tinder, Grindr и подобни?“ той бе брутално откровен: „Знаеш ли какво, когато си под голямо напрежение и навсякъде около теб има красиви хора, ами да, емоциите те завъртат.“

„Работата е там, че кондомите не са специални. Причината да раздават толкова много е, че хора като мен взимат по може би 400. Слагам ги в малки торбички и ги раздавам на приятелите си. Просто са на корейски – пише латексен кондом, но на корейски.“

 

Неотдавна Рипън беше попитан за предпочитанията си относно мъже. Атлетът няма много изисквания – достатъчно е кандидатът да „посещава фитнеса и да има работа“.